Latest topics

» Silencing Voice Sounds
by dwain7 Sun Oct 14, 2018 10:00 pm

» Video from SF
by geoweb35 Sun Oct 14, 2018 6:59 am

» The Big Chill
by lockie Sat Oct 13, 2018 4:44 pm

» can't find link to download sta 3.2
by frinik Sat Oct 13, 2018 3:02 am

» The magic voice of Ukraine - Kvitka Cisyk
by lockie Fri Oct 12, 2018 11:17 pm

» Terminated russian occupants in Ukraine
by lockie Thu Oct 11, 2018 7:31 pm

» STA(Steel Tank Add-on) 3.3 (Steel Fury)
by lockie Thu Oct 11, 2018 9:02 am

» Where to buy the basegame
by KurtTank Thu Oct 11, 2018 3:57 am

» Ersatz-cockpit for the tanks/spg's
by lockie Sun Oct 07, 2018 10:38 am

October 2018

MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


    Issues after insatlling 3.3

    Share

    newtanker76

    Posts : 2
    Join date : 2018-03-30

    Issues after insatlling 3.3

    Post by newtanker76 on Wed Jul 11, 2018 11:51 am

    Hi ,
    Getting some issues trying to get the game to run, have been carefully scanning all the previous posts regarding my issues and have conducted all that the admins have suggested in the past.
    My install order:

    ------------------------------------------------
    [DEPENDANCIES]
    Polygons_v2.35="STA3.3""u05_JUNE"
    SSM 2.7="STA3.3""u05_JUNE"
    STA3.3="u05_JUNE""aspect_16-9_STA3.2_v.8.1"
    u05_JUNE="aspect_16-9_STA3.2_v.8.1"
    [MODS]
    Polygons_v2.35=1
    SSM 2.7=2
    STA3.3=3
    u05_JUNE=4
    aspect_16-9_STA3.2_v.8.1=5
    --------------------------------------------------
    Now when I run this , the game will attempt to load but give me an error that is;

    Exception core:
    001: Error initialization program.


    So i rolled back to only:

    [MODS]
    Polygons_v2.35=1
    SSM 2.7=2
    STA3.3=3

    and the game starts, however all my keyboard commands have been defaulted to ??? 0x000

    So, im not to sure what is in u05_JUNE and aspect_16-9_STA3.2_v8.1 that makes it crash on loadup, or what makes the keyboard command altered with STA3.3.

    I was extremely careful to follow all the guides and install in exactly the right order and also the use of the 4GB patch at the precise interval, ive changed the default.engcfg's to have read-only unchecked and the other small fixes etc..

    Ive checked I have no double folders and a good look through this post: http://stasf2008.forumotion.com/t889-sta-3-1-issue

    That might be related. Ive done three clean installations and have hit the wall on this one, can anyone with experience with this one help? Help

    Much appreciated
    avatar
    lockie
    TSF Member
    TSF Member

    Posts : 3982
    Join date : 2014-07-24
    Age : 51
    Location : Ukraine, Kyiv

    Re: Issues after insatlling 3.3

    Post by lockie on Wed Jul 11, 2018 12:21 pm

    newtanker76 wrote: Getting some issues trying to get the game to run
    That it because u didn't follow to the recommended order Rolling Eyes
    The order was for the BASIC STA3.3:
    1. SSM2.7
    2. Polygons v.2.1
    3. STA3.3
    4. 4Gb patch.
    5.2. aspect_16-9_STA3.1_v.7.5 (monitor 16:9, 1920x1080)
    8. Weather mod (optional)


    But u've installed JUN_upd_2018:
    1. SSM2.7
    2. Polygons v.2.1
    3. STA3.3
    4. 4Gb patch.
    5.1 u05_JUNE=4 WRONG INSTALLATION
    5.2. aspect_16-9_STA3.1_v.7.5 (monitor 16:9, 1920x1080)
    8. Weather mod (optional)


    That's a point. Plz, install as it was noted.

    newtanker76

    Posts : 2
    Join date : 2018-03-30

    Re: Issues after insatlling 3.3

    Post by newtanker76 on Wed Jul 11, 2018 12:38 pm

    All done, thanks very much. Laughing

    I followed some older info and got confused a little bit.

    Cheers! dance

    Sponsored content

    Re: Issues after insatlling 3.3

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Oct 16, 2018 7:27 am